Slikopleskarska dela na facebooku

Vprašanje je ali se dajo slikopleskarska dela s promovirat tudi na facebooku pa nas že kar nekaj časa zanima zato smo se odločili, da pridemo do odgovora tako, da tudi probamo in vidimo, če se da. Facebook je zelo odlično orodje za promocijo nekaterih izdelkov ali storitev ampak ne čisto za vse. Nekatere stvari lahko promoviramo na veliko pa je to čisto brez uspeha, ker pač niso za facebook promocijo. Promocijo za slikopleskarska dela pa je tudi veliko težje narediti kot kakšno drugo promocijo.  facebook promocija

Za promocijo pa smo naredili facebook spletno stran slikopleskarska dela in s tem bomo promovirali spletno stran www.slikopleskarstvo-rbt.si.

Vsaka objava na glavni spletni strani se bo objavila na facebooku in se bo s tem obisk iz dneva v dan povečal, če bodo objave redne in tudi pri objavi zraven zanimive slike. Nekaj prometa pa se sigurno da pridobiti na glavno spletno stran zdej je samo važno kakšen promet je to ali so to firbčni ljudje, ki jih zanimajo samo slike za slikopleskarska dela ali pa so zraven tudi potencialne stranke s katerim se poveča obseg dela.

Če pa se promocija na facebooku za slikopleskarska dela izplača pa bomo napisali še kaj več v tej temi.