Kako povečati promet na spletni strani poceni apartmaji v zimskem času

V mesecu Juliju smo naredili spletno stran www.poceni-apartmaji.eu ki pa je namenjena za ponudbe poceni apartmajev v poletnem času predvsem za dopust na kakšnem morju. Spletna stran poceni apartmaji pa je dobila že kmalu na začetku obstoja kar nekaj obiska in ustvarile so se tudi prodaje, ki so nam prinesle tudi nekaj zaslužka. Spletna stran je namenjena predvsem za poletne dni, katere je tudi zelo veliko obiskovalcev, ki se zanimajo za poceni apartmaje.apartmaji smučišča

Spletne strani, ki so namenjene za trženje apartmajev so po veliki večini namenjene za poletni čas ko je tudi največ povpraševanj, ker se poleti tudi največ odpotuje kam na dopust. Take spletne strani pa so aktualne le poleti in se v času zime skoraj ne obiskujejo. Ker pa smo na našo spletno stran poceni apartmaji hoteli obiskovalce imeti tudi pozimi pa se je bilo potrebno spomniti kako obiskovalce spraviti na stran tudi pozimi in na njo pridobiti nekaj prometa pa smo se spomnili, da če ponudimo poceni apartmaje na smučiščih bodo obiskovalci, ki hodijo na smučanje to spletno stran obiskovali tudi pozimi kar pa je za stran poceni apartmaji velik plus in zelo dobro izhodišče za poletne dni, ker bo spletna stran imela kar nekaj obiska pozimi bo imela boljšo izhodišče, da prehitimo vse spletne strani, ki so namenjene le za poletje.

Tako si lahko ogledate za smučanje apartmaji v Italiji in pogledate vse ugodne cene apartmajev na smučišču. Spletna stran bo kmalu dobila še druge ponudbe za zimski čas za smučanje.