Kako do dobrega slikopleskarja

Če potrebujete slikopleskarstvo v vaši hiši se dela lahko lotite sami ali pa pokličete kakega strokovnjaka, ki slikopleskarstvo opravi namesto vas. Če nobenega ne poznate, ki lahko to delo kvalitetno naredi namesto vas ga morate najti in se z njim dogovoriti o vaših željah katere imate in na koncu tudi za ceno dela.  Vse je dobro da se z vsakim zmenite vse točno kako bi radi imeli narejeno in za kako ceno, ki pa ne sme odstopati za več kot deset odstotkov razen, če ima slikopleskar še veliko dodatnega dela kakor ste se zmenili na začetku.

Slikopleskarjev v Sloveniji je veliko tako, da vam bo pri izbiri verjetno težko katerega izbrati tako, da se odločite na podlagi pogovora, ki ga opravite v živo ali po telefonu. Že samo na spletu jih je zelo veliko in skoraj vsi so lahko dobri ni pa nujno, da je najdražji tudi najboljši in najcenejši ni nujno da je najslabši samo najcenejši ponavadi ne uporablja kvalitetnih materialov pa tudi kvaliteta je verjetno pod vprašajem kakšen je njegov končni izdelek.

Slikopleskarstvo je zelo pedantna dejavnost zato mora tudi slikopleskar biti dovolj pedanten za svoje delo da vam vse ne zamaže v prostorih katerih dela da nimate po končanem delu čiščenja več kot da bi slikopleskarstvo naredili sami.

Na začetku se vsak predstavi kot strokovnjak kako pa je po končanem delu pa lahko vidite sami če tega najamete. predno pa nekoga najamete pa tudi poglejte malo reference katere je slikopleskar tudi opravil. Danes ima že skoraj vsak slikopleskar svojo spletno stran tako, da lahko tam pogledate kaj je objavil na spletu ali se vam tudi dopadejo njihovi izdelki na sliki.

Lahko pa si tudi ogledate več na strani www.zanajem.si/blog/strokovnjaki-za-slikopleskarstvo/ kjer je bolj podrobno napisano kaj so strokovnjaki za slikopleskarstvo in tam tudi lahko pridete do povezave, ki kaže na podjetje, ki se ukvarja s slikopleskarstvom.